23 maart 2021

‘Zoom in op Zandvoort’

Komende zaterdag is het zover, dan kan iedereen gratis inloggen bij de online borrelavond ‘Zoom in op Zandvoort’, georganiseerd door Zandvoort Marketing. In een liveshow van anderhalf uur zal van alles en nog wat over Zandvoort aan bod komen.

Er zal een inkijkje achter de schermen worden gegeven bij o.a. Circuit Zandvoort, de kledingmerken Airforce en Reinders en de Redbool Megaloop. Er zijn muzikale optredens van burgemeester David Moolenburgh en DJ Raymundo, comedian Kees van Amstel draagt een column voor en er wordt een Zandvoort quiz gespeeld waarbij leuke (Zandvoortse) prijzen zijn te winnen.

De avond kan natuurlijk nog gezelliger worden met een Zandvoortse Borrelbox. Zandvoortse ondernemers hebben verschillende borrelpakketten samengesteld die vooraf zijn te bestellen en op tijd aan huis zullen worden bezorgd. Ga naar visitzandvoort.nl voor meer informatie.

Kortom, hou zaterdag vrij voor deze gezellige online borrelavond waarin Zandvoort centraal staat. Aanmelden is gratis en kan via visitzandvoort.nl of de Facebookpagina van Visit Zandvoort. De livestream start zaterdag 27 maart om 20.00 uur.

Deel dit: