24 september 2022

Zondag 23e editie Shanty & Zeeliederenfestival

Na twee jaar afwezigheid is er zondag 25 september weer een Shanty en Zeeliederen festival in Zandvoort. Maar liefst 10 koren uit het hele land zullen acte de préséance geven.

Met steun en hulp vele Zandvoortse ondernemers en vrijwilligers én medewerking van de gemeente, staat er traditiegetrouw de laatste zondag van september een gevarieerd programma klaar met diverse koren. Ook onze Zandvoortse enthousiaste zangers van het eerste uur zijn er weer: De Wapenzangers!

Het 23e Shantykoren festival wordt om 10.45 uur in Nieuw Unicum afgetrapt met een optreden van de 10 koren. Zij zullen een optreden verzorgen voor de bewoners. Tevens vindt hier de opening plaats. Na de lunch verplaatsen de koren zich naar het centrum en strand. Van 13.00 tot 16.50 uur wordt er op 4 locaties gezongen: bij Beach Club Tien (strand), Laurel en Hardy (Haltestraat), Het Wapen van Zandvoort (Gasthuisplein) en Amsterdam Beach Hotel (Badhuisplein). Per locatie zullen in de middag 7 verschillende optredens plaatsvinden.

Aan het eind van de middag (exact om 17.17 uur) wordt het festival afgesloten met een samenzang op het Gasthuisplein. Het Shanty en Zeeliederen festival is er voor jong volwassenen, volwassenen en senioren. Hoort, zegt het voort!

Deel dit: