25 mei 2022

Zomerse Hippie Boulevard markt keert terug

De Hippie Boulevard markt is inmiddels niet meer weg te denken uit Zandvoort. Al voor de zesde zomer vinden deze markten vanaf 10 juni t/m 12 augustus wekelijks op vrijdag plaats op de boulevard.

De Hippie Boulevard markt is geïnspireerd op de hippie markten van het eiland Ibiza.

Op de markt presenteren circa 35 moderne hippies per week vanuit sfeervolle kramen, hun hippe -en zomerse producten zoals fashion, sieraden, tassen, woonartikelen en een breed scala aan accessoires. Een boulevard markt zoals je ze op vakantie tegenkomt, gericht op de toeristen maar ook bezocht door de vele volgers van Ibiza-markt die uit het hele land en zelfs Duitsland op de markt afkomen.

De markt in Zandvoort is inmiddels een begrip, er komen zelfs bezoekers uit alle delen van het land. Afgelopen jaren moest de markt soms op het laatste moment worden afgezegd vanwege een te harde wind. “Het kan maar zo dat het in het hele land mooi weer is maar dat er aan zee gewoonweg te veel wind staat om kramen op te kunnen bouwen. Hierdoor hebben wij de markt vorig jaar meerdere malen moeten afzeggen, maar dat bericht kwam niet altijd bij iedereen op tijd aan. Dat is natuurlijk heel vervelend”, meldt oprichtster Manon.

Daarom heeft zij voor dit jaar een extra uitwijklocatie gevonden. De markt is in principe op de locatie Badhuisplein / de Boulevard de Favauge maar bij harde wind kan worden uitgeweken naar het Gasthuisplein. Dit zal dan een paar dagen voor aanvang van de markt bekend gemaakt worden op de facebookpagina van Ibiza-markt.

De eerste Hippie Boulevard markt van deze zomer is op vrijdag 10 juni op de Boulevard de Favauge. De markten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats van 10.00 tot 18.00 uur.

Deel dit: