11 juni 2022

Zandvoortse Nieuwjaarsreceptie op 17 juni

De traditionele Zandvoortse Nieuwjaarsreceptie vindt volgende week vrijdag plaats bij Beach Club Tien. Alle Zandvoorters zijn van harte welkom op deze ‘halfjaarsreceptie’.

De receptie, die na twee coronajaren als inhaalfeestje kan worden gezien, wordt gehouden in het Beach house van Beach Club Tien, dat direct naast het strandpaviljoen staat. Vanwege de te verwachten drukte wordt er tijdelijk een grote tent aangebouwd zodat iedereen, mocht het wat minder zomers weer zijn, droog kan staan.

Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom en zodra de meeste mensen aanwezig zijn zal burgemeester David Moolenburgh zijn nieuwjaarsspeech houden. Of beter gezegd zijn halfjaarsspeech. De muziek wordt deze zomerse editie verzorgd door niemand minder dan onze bekende plaatsgenoot DJ Raymundo. Uiteraard zal hij rekening houden met de aanwezigen en zijn muziekkeuze gedurende de avond langzaam opbouwen.

Beach Club Tien is goed bereikbaar met de fiets of lopend. Wie liever gebracht en gehaald wordt kan gebruik maken van de belbus (vooraf reserveren via tel. 5717373) of van Taxi Spronk (tel. 023-8885588). Beide rijden voor het (speciale) tarief van € 1,25 per rit.

De receptie eindigt om 23.30 uur. De gehele avond wordt u aangeboden door de gemeente Zandvoort en een financiële bijdrage van Holland Casino Zandvoort.

Deel dit: