11 augustus 2021

Zandvoortse Kunst 3-daagse tijdens de ‘November Cultuurmaand’

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november 2021 staat Zandvoort in het teken van kunst. Op diverse locaties zullen dan werken te zien zijn van lokale kunstenaars.

“Zandvoort kent schrijvers, dichters, kunstenaars, muzikanten en ondernemers. Tijdens de Zandvoortse Kunst 3-daagse combineren we het beste wat Zandvoort te bieden heeft. Horeca en Cultuur gaan uitstekend samen, daarom vind je tijdens de Kunst 3-daagse niet alleen werken in de Zandvoortse musea en ateliers maar ook bij diverse ondernemers (winkels, restaurants en pensions)”, meldt Leontine Wagenaar, een van de organisatoren van deze 3-daagse. Zij roept zowel kunstenaars als ondernemers op om mee te doen.

Cultuur verbindt. Dat is altijd al zo geweest. De Zandvoorste Kunst 3-daagse is een leuk evenement om zo veel mogelijk mensen op een veilige manier op de been te krijgen en te laten genieten. Onder het genot van een hapje, een drankje, een kunst-menu of muziek, kijken naar kunst of luisteren naar een gedicht of verhaal. Het kan allemaal! De Zandvoortse Kunst 3-daagsevalt in November Cultuurmaand.

Wilt u deelnemen als kunstenaar, expositieruimte ter beschikking stellen of op uw eigen kunstzinnige invulling geven aan dit unieke evenement? Meld u dan uiterlijk 15 september 2021 aan door een email te sturen naar kunst3daagse@gmail.com. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er een keuze worden gemaakt wie waar kan exposeren. Bij alle deelnemende locaties is een route/catalogus verkrijgbaar waarin alle deelnemende kunstenaars en activiteiten vermeld worden.

Deel dit: