18 oktober 2021

Zandvoortse Kunst 3-daagse in november

In de November Cultuurmaand wordt van alles op cultureel gebied georganiseerd in Zandvoort. Zo vindt van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november de Zandvoortse Kunst 3-daagse plaats. Op diverse locaties zijn werken te zien van kunstenaars.

De Zandvoortse Kunst 3-daagse is een cultureel evenement om zo veel mogelijk mensen, rekening houdende met de geldende coronamaatregelen, op de been te krijgen en te laten genieten van KUNST, onder het genot van een hapje, een drankje, een kunst-menu en muziek.

Want ons kleurrijke dorp heeft veel meer te bieden dan strand alleen. Zandvoort kent schrijvers, dichters, kunstenaars, muzikanten en ondernemers. Tijdens de Zandvoortse Kunst 3-daagse wordt het beste wat Zandvoort te bieden heeft gecombineerd. Horeca en cultuur gaan uitstekend samen, daarom vind je tijdens de Kunst 3-daagse niet alleen werken in de Zandvoortse musea en ateliers, maar ook bij diverse horecagelegenheden, openbare gebouwen en winkels.

“Wij zijn bijzonder enthousiast dat er al meer dan 20 kunstenaars zich hebben aangemeld”, laat de organisatie van de kunst3daagse weten. “Ook zijn wij erg blij dat verspreid door het dorp op wel 12 verschillende locaties ons de mogelijkheid is geboden om ruimte aan te bieden als expositieruimten.” Zo zal er onder andere bij lunchroom de Corner, FeRa flowers and gifts, Wijn aan Zee, Club Nautique, de oude brandweerkazerne, de hal van het Louis Davids Carre en niet te vergeten het Zandvoorts museum en het HDMZ kunst te bewonderen zijn.

“Het is fantastisch dat we cultuur weer onder de aandacht kunnen brengen. De opening van de Zandvoortse Kunst 3-daagse is op vrijdagavond 12 november om 20.00 uur bij Wijn aan Zee. De open atelierroute door het dorp is op zaterdag en zondag.”

Catalogus/Route

Voor het bezoeken van de Zandvoortse Kunst 3-daagse op de verschillende locaties is geen toegangsbewijs nodig. Bij alle deelnemende locaties is een route/catalogus verkrijgbaar, waarin alle deelnemende kunstenaars en activiteiten vermeld worden. De catalogus is ook verkrijgbaar bij Wijn aan Zee, HDMZ en het Zandvoorts museum, alle drie onderdeel van dit event.

Via de Facebookpagina Zandvoort_Kunst_3daagse worden updates gegeven over het evenement, dat wordt georganiseerd onder de vlag van Rotary Club Zandvoort.

Deel dit: