7 april 2020

Zandvoortse jongeren doen het goed!

Jongerenwerkers Rens en Marieke van Pluspunt werken nauw samen met Kas van Streetcornerwork, handhaving en wijkagent Koen en zijn ontzettend trots op de jongeren in Zandvoort. Zij zien dat zij de maatregelen van het RIVM goed nakomen. Zij houden voldoende afstand en proberen er het beste van te maken. 

“Ook een groot compliment gaat naar de ouders. Het is een grote belasting voor de gezinnen nu de kinderen veel thuis zijn. Ouders praten met de kinderen over de corona situatie en bovenal zijn zij diegene die voor het naleven van de maatregelen zorgen. Toppers die Zandvoorters!”, meldt Pluspunt jongerenwerker Rens.

Online Jeugdhonk
Om contact te houden met de jongeren, gaat het Jeugdhonk online: elke maandag om 19.00 uur organiseren de jongerenwerkers van Pluspunt online een ‘houseparty’ via de Houseparty app. Jongeren zijn van harte welkom om mee te doen: je kan ze vinden via Rens Jeugdhonk Zandvoort en Marieke Jeugdhonk Zandvoort. 

FIFA Toernooi
Ook via Facebook houden de jongeren contact: binnenkort houden ze een online FIFA toernooi. Wil je meedoen? Meld je dan aan via 06-40576988. Het wordt een mega groot online evenement. Via Whatsapp wordt er een groep aangemaakt met de deelnemers en worden de spelregels en het schema bekend gemaakt. Aanmelden kan voor zondag 12 april.

Huiswerk
Heb jij moeite met het plannen van het huiswerk? Ook dan kunnen de jongerenwerkers helpen. Bel Rens: 06-37168976 of Marieke: 06-36300809.

Deel dit: