20 juli 2021

Zandvoortse hulp voor getroffen gebieden

Wie kent Kimmy van Schaik niet, de vrouw met haar hart op de juiste plaats. Die zich met haar initiatief ‘Prakkie & More’ inzet voor haar medemens. Kim was zeer begaan met de inwoners van Limburg die alles door de watersnood kwijt zijn geraakt en bood haar hulp aan.

Op Facebook zette ze de actie ‘Help ons helpen’ op touw om deze gedupeerden te helpen. Spontaan werd er vervoer met chauffeurs aangeboden en kwam haar hulpvraag op gang. Buiten haar eigen voorraad werd ook door anderen nog kleding, schoenen, luiers dekens, boodschappen, babyvoeding etc. gebracht.

Afgelopen dinsdag konden de aanhanger en bussen gevuld worden met de hulpgoederen die vervolgens naar een verzamelpunt in Heerlen werden gebracht. Van daaruit worden de goederen weer verdeeld, niet alleen naar Limburg maar ook naar België en Duitsland. Voor eventuele onkosten onderweg werd ook nog financieel gedoneerd.

Een dolblije maar ook emotionele Kim wil iedereen hartelijk bedanken voor alle donaties. Natuurlijk bedanken wij Kim en haar team voor hun warme inzet. Toppers zijn het!

Deel dit: