11 februari 2020

Zandvoorter Raphael Bouman is finalist Topmodel Europe 2020 

Mooi fashion/modellennieuws uit Zandvoort. De pas zestienjarige Zandvoorter Raphael Bouman zit in de finale van één van de grootste modellenwedstrijden ter wereld: de Top Model Europe 2020. Onze dorpsgenoot is één van de geselecteerde 25 deelnemers die meedoen in de categorie ‘Fashion Model’ tijdens de grote finale op 16 februari in Brussel. 

“Ik was al een tijdje bezig met mode en wilde ‘fashion model’ worden. Toen ik werd gebeld met het fantastische nieuws dat ik in de finale zit, ging ik helemaal door het dolle heen van blijdschap”, aldus de jonge Bouman.

In totaal hebben 25.000 mensen zich aangemeld in drie categorieën: ‘Fashion model’, ‘Fotomodel’ en ‘Sportmodel’. Bouman is een van de slechts 25 deelnemers die geselecteerd zijn in de categorie ‘Fashion model’.

“In de vorige edities hebben de winnaars fashionshows en fotoshoots gedaan voor grote  merken als o.a. Cartier, Versace en Vogue en ik hoop dit jaar de race te kunnen winnen en mijn dromen waar te kunnen maken”, vertelt de avontuurlijk ingestelde Bouman die er voor de volle honderd procent voor gaat!

Deel dit: