19 maart 2020

Wijkkantoor woonstichting De Key gesloten

Het coronavirus is het gesprek van de dag. Ook De Key neemt voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom zal het wijkkantoor van woonstichting De Key, aan de Pasteurstraat 16, tot 7 april gesloten zijn. Dat meldde De Key in een persbericht. Spoedreparaties kunnen doorgaan. Andere afspraken moeten opnieuw worden gepland.

Dagelijks hebben de medewerkers van De Key contact met huurders, collega’s en relaties. Om de kans op besmetting te voorkomen, zijn de volgende maatregelen afgesproken:

“Onze spoedreparaties blijven doorgaan. Alle andere reparaties worden opnieuw ingepland. Onze wijkkantoren zijn gesloten tot 7 april. Voordat onze medewerkers bij u langskomen voor een reparatie, wordt aan u gevraagd of u last heeft van verkoudheidsklachten of verhoging. Mocht dat het geval zijn dan maken we graag een nieuwe afspraak met u. Als we bij u voor de deur staan, begroeten wij u met een glimlach en schudden wij geen handen. Ons kantoorpersoneel werkt meer vanuit huis. Het kan zijn dat u langer moet wachten dan u gewend bent”, aldus de verklaring.

Deel dit: