9 januari 2020

Whole-Fit: Fysio, Sport & Voeding

Zaterdag zal burgemeester David Moolenburgh Whole-Fit in de Haltestraat officieel openen. Joyce Stijger biedt bij haar nieuwe bedrijf een totaalplaatje met sport, voeding en fysio; niet alleen om te bewegen of af te vallen, maar ook om van fysieke problemen af te komen.

Joyce Stijger is van huis uit een sporter en heeft daar ook al haar studies op gericht. Ze kreeg ooit een burn-out en vanuit die ervaring is Whole-Fit ontstaan. “Al snel kwam ik erachter dat mensen helpen door middel van bewegen en voeding mijn passie is”. 

Ze helpt mensen met uiteenlopende klachten en doelen zoals afvallen, aankomen, burn-out, prikkelbaar darm syndroom, fibromyalgie en fit worden tijdens of na ziekte. “Ik kijk verder dan alleen naar voeding en beweging. Er zijn namelijk heel veel andere zaken die effect hebben op je klachten of behalen van je doel, zoals darmen, ademhaling, stress, energielevels en slaap”, aldus Stijger. 

Met de behandeltechniek Mylogenics focust Joyce op de oorzaak waardoor het probleem verholpen wordt. Hiermee behandelt zij mensen met bijvoorbeeld rug-, schouder- en knie klachten. Door middel van het testen van het spier- en zenuwstelsel worden zwakke schakels in het lichaam snel opgespoord. Door het activeren, losmaken en/of trainen van de betrokken spieren wordt pijn vermindert en stabiliteit, coördinatie, bewegingsuitslag en kracht verbetert. 

Whole-Fit app 
Stijger heeft een eigen Whole-Fit app. “Met de app heb je een eigen account om alles in bij te houden en waarmee ik je persoonlijk kan begeleiden. Daarnaast coach ik je online door het zetten van week doelen op het gebied van voeding en leefstijl. Door de week doelen klein en behapbaar te maken, maak jij elke week stappen vooruit om je doel te bereiken. Zo leer je waarom je iets doet en creëer je gewoontes die je je hele leven kan blijven toepassen”, legt ze uit.

Bij Whole-Fit heb je één aanspreekpunt voor al je vragen op verschillende gebieden. Sport je in een huiselijke omgeving met een persoonlijk trainingsschema en onder professionele begeleiding met maximaal 4 personen per uur. Ook is er een mogelijkheid om personal training te krijgen binnen en buiten. Joyce heeft het vermogen om mensen dermate te stimuleren dat ze hun gezondheid willen, maar ook kunnen, verbeteren. 

Wil je weten of Whole-Fit iets voor jou kan betekenen? Ga dan langs op het inloopspreekuur of maak een afspraak. Iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur, Haltestraat 56C Zandvoort, of via info@whole-fit.nl

Voor de opening (13.00–17.00 uur) van Whole-Fit heeft Joyce Stijger nog een mooie aanbieding: 1 maand gratis sporten/begeleiding + een dryfit shirt ter waarde van € 39,95 bij een jaarcontract óf 2 weken gratis sporten/begeleiding en een dryfit shirt ter waarde van € 39,95 bij een halfjaarcontract.

Deel dit: