4 november 2021

Wendy Moore gaat eindelijk weer optreden

De Zandvoortse singer songwriter Wendy Moore gaat eindelijk weer live optreden. De inmiddels 22-jarige Moore geeft zaterdag 6 november een solo akoestische show van drie kwartier in Café Buitenspel.

“Door Corona heb ik heel lang niet meer live kunnen optreden voor publiek. Ik heb zelfs nog even overwogen er helemaal mee te stoppen”, vertelt Wendy Moore over de moeilijke tijd die ze heeft gehad door niet te mogen optreden. Gelukkig was ze daar snel overheen en is zij zich gaan focussen op het schrijven van veel nieuwe liedjes. “Daar zijn er nu vier van geproduceerd in de studio van Stijn van Rijsbergen. Ik ben nu druk bezig met het afronden van mijn eerst EP, die ergens in de aankomende maanden wordt gereleased.” Een aantal van die nieuwe nummers zal Moore zaterdagavond zingen en begeleiden op haar akoestische gitaar.

Wendy Moore schijft zelf al haar Engelstalige popmuziek en is al redelijk een bekend gezicht aan het worden in de Nederlandse popscene. Ze maakt gitaar dominante popmuziek met teksten die verhalen vertellen. Wendy is bekend van haar eerste singles ‘So Over Fake Friends’, ‘Elixer’ en ‘Relapse’.

Zaterdag 6 november treedt ze vanaf 20.00 uur 45 minutenlive op in Café Buitenspel, Kosterstraat 9.

Deel dit: