28 juli 2021

Vrouwenkoor Music All In zoekt zangeressen

Music All In (MAI) is dringend op zoek naar nieuwe leden.  De laatste anderhalf jaar hebben de dames van het vrouwenkoor door de coronacrisis niet kunnen zingen. Daardoor heeft een aantal leden opgezegd en is er behoefte aan nieuwe aanwas.

Bestuurslid Elza Visser: “We willen op 31 augustus weer starten met de repetities. Het zou leuk zijn als zich nieuwe enthousiaste leden zouden aanmelden. We zijn een gezellige groep vrouwen die zingen leuk vindt en streeft naar een goed zangresultaat.”

Er wordt op de dinsdagavonden van 20.15 tot 22.00 uur gerepeteerd in theater De Krocht. Het repertoire is heel gevarieerd, van musical tot Mozart. Elza vervolgt: “We zingen in diverse talen, meestal vierstemmig. Tijdens de repetities zijn we heel serieus bezig, maar na afloop kan er gezellig bijgepraat worden onder het genot van een drankje.”

MAI trad voor het coronatijdperk regelmatig met veel succes op, onder andere tijdens het traditionele Nieuwjaarsconcert in de Agatha kerk. Ook gaf het koor regelmatig een eigen uitvoering en werd MAI gevraagd bij andere kooruitvoeringen. “We hopen dat die fijne tijd weer snel terug komt en dat veel dames ook zin hebben om bij ons te komen zingen. Kom gerust eens kijken. Je mag een maand op proef meedoen”, aldus Elza Visser tot besluit.

Verdere informatie is te verkrijgen via elzavisser@casema.nl.

Deel dit: