22 november 2021

Vroegtijdig einde van November Cultuurmaand

De hele maand november staat in Zandvoort in het teken van cultuur. Met iedere week een variëteit aan culturele activiteiten van zeer uiteenlopende aard. Helaas heeft de organisatie moeten besluiten om de laatste week van deze cultuurmaand te schrappen vanwege de coronamaatregelen.

Yanthe Otto meldde namens de organisatie: “Helaas moeten wij de culturele activiteiten in het laatste weekend van november annuleren. De verplichte coronaregels doen afbreuk aan de creativiteit en spontaniteit van het programma.”

Een van de laatste activiteiten waren afgelopen weekend de theatervoorstellingen van Fem en Daan in het Pop Up museum Raadhuis. Zowel op zaterdag als op zondag speelde het duo twee keer de voorstelling ‘Fem en Daan draaien door’ voor een klein maar enthousiast publiek. Snelheid, humor en muziek waren de ingrediënten.

De musea blijven uiteraard wel gewoon open. Zo was afgelopen zondag een interessante lezing in het Zandvoorts Museum ter afsluiting van de expositie over Jan Lammers.

“We komen binnenkort terug met een hartverwarmend programma in Theater de Krocht en ook de Arts & Crafts markt in de kerk gaat zeker opnieuw ingepland worden. Met voorkeur nog deze winter”, sluit Otto af.

Deel dit: