8 december 2020

Vrijwilligersprijs 2020 zet alle vrijwilligers in het zonnetje

Uit naam van alle Zandvoortse vrijwilligers heeft Hella Wanders van het Vrijwilligers Informatie Punt VIP, vanmiddag de Burgemeester Niek Meijer Vrijwilligersprijs in ontvangst genomen. Ze was niet op de hoogte en reageerde volkomen verrast. Met de uitreiking van de prijs worden alle Zandvoortse vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Met de Burgemeester Niek Meijer Vrijwilligersprijs wordt blijk van waardering gegeven aan personen of organisaties die invulling geven aan het vrijwilligerswerk in Zandvoort en/of Bentveld of werkzaam zijn als mantelzorger. Deze wisseltrofee gaat dit jaar naar alle vrijwilligers in Zandvoort voor hun uitzonderlijke bijdrage in deze moeilijke tijd.

Voormalig burgemeester van Zandvoort Niek Meijer, die als afscheidscadeau naamgever werd van deze nieuw in het leven geroepen prijs, was persoonlijk aanwezig om het beeld te overhandigen. Onder toeziend oog van burgemeester David Moolenburgh en wethouder Raymond van Haeften nam Hella Wanders voor de deur van Pluspunt het bijbehorende beeld dankbaar in ontvangst. Naast de wisseltrofee wordt een geldbedrag van € 500 uitgereikt aan Pluspunt. Hiervoor zal uiteraard een passende besteding worden gevonden. Dat is aan Pluspunt wel toevertrouwd.

Deel dit: