2 september 2022

VIP ontvangst voor Zandvoortse Atie Klijn

Tijdens de bewonersdag op donderdag 1 september hebben vele Zandvoorters van de sfeer kunnen proeven op het evenemententerrein van de Dutch Grand Prix. Dorpsgenote Atie Klijn heeft wel een heel bijzondere dag gehad, zij kreeg een ware VIP behandeling.

De bezoekersdag op Circuit Zandvoort trok donderdagavond duizenden bezoekers. Eén daarvan was de Zandvoortse Atie Klijn. Zij beleefde de avond van haar leven op het circuit, waar ze van grote trots de hele avond met een brede lach rondliep.

Atie werd met een elektrisch vip-wagentje thuis opgehaald, waarna ze een privé tour over het circuit kreeg. Ook volgde nog een ‘meet en greet’ met een aantal prominenten, waaronder haar oud-buurman Jan Lammers, en vervolgens werd ze weer netjes thuisgebracht. Trots als ze toch al was op haar bruisende Zandvoort, beleefde zij een avond om nooit meer te vergeten.

Ferko van Ancum, bestuurslid van de Seniorenvereniging Zandvoort, zorgde voor de contacten. “Dank aan Carmelita, Pen en Aad voor de hulp, inzet en betrokkenheid”, meldde hij na afloop.

Deel dit: