2 juni 2022

Vierdaagse-evenementen niet in 2022, wel in 2023

Er wordt dit jaar geen wandelvierdaagse georganiseerd in Zandvoort. Ook de fietsvierdaagse gaat niet door. Dat heeft Leo Miezenbeek van de stichting Zandvoortse4daagse laten weten. De sprookjeswandeling in december gaat in principe wel door.

Het lijkt alweer zo lang achter ons te liggen, maar een paar maanden geleden hadden we nog met allemaal coronabeperkingen te maken. Het was voor de organisatie van de Zandvoortse Vierdaagse lange tijd onzeker wat in juni wel en niet mogelijk zou zijn. Nadat duidelijk werd dat alle beperkingen zouden worden losgelaten, bleek het een te grote uitdaging om op relatief korte termijn de Wandel4daagse en Fiets4daagse voor te bereiden.

Wel is de knoop alvast doorgehakt om volgend voorjaar de twee evenementen wel weer te organiseren. De datums zijn alvast vastgelegd: het wandelen zal plaatsvinden op 6, 7, 8 en 9 juni 2023, het fietsen op 27, 28, 29 en 30 juni 2023.

Tot slot meldt Miezenbeek dat hij ervanuit gaat dat de Sprookjeswandeling op 17 december 2022 wel zal kunnen plaatsvinden. De voorbereidingen hiervoor zijn al gestart.

Deel dit: