12 februari 2021

Valentijnstaart voor vrijwilligers Pluspunt

Juist in een tijd als deze zijn vrijwilligers waardvoller dan ooit. D66 Zandvoort bracht daarom vrijdag een bezoek aan Pluspunt en overhandigde een  taart aan vrijwilligers die op dat moment aanwezig waren.

Pluspunt bestaat naast vaste medewerkers vooral uit vrijwilligers. En ze mogen best eens in het zonnetje gezet worden. Zo greep D66 Valentijnsdag aan (zondag 14 februari) om nog net voor het weekend een heerlijke taart te bezorgen. ”Hierbij spreken we onze waardering uit voor alle vrijwilligers bij Pluspunt”, aldus Rob de Graaf, raadslid van D66 Zandvoort.

Een van de vaste vrijwilligers is Angela Strengholt. Zij werkt drie dagdelen per week als baliemedewerkster bij Pluspunt. “Je doet hier nuttig werk, dat vind ik zo fijn”, vertelt ze, “ik regel ontzettend veel achter de schermen, maar ben ook het visitekaartje aan de balie. Het maakt niet uit waar ik kom in het dorp, ik word herkend als ‘de dame van Pluspunt’. Dat is toch mooi? Dan weet je dat je echt iets betekent voor mensen.”

Michiel Hermsen, fractievoorzitter van de lokale D66, beaamt volledig wat Angela zegt: “Niet alleen het gebouw is imposant, maar ook wat er allemaal wordt aangeboden. Alle vrijwilligers die continu in de weer zijn. Ik neem daar mijn pet voor af. Ik hoop dat we op deze manier onze waardering daarvoor kunnen tonen.”

Deel dit: