13 juli 2021

Unieke ervaringen zijn er om te delen

Wie wil weten wat er in Zandvoort te zien en te doen is, kan terecht op de website Visitzandvoort.nl. Om de informatie en inspiratie nog beter aan te bieden is begin deze maand een nieuw inspiratieplatform live gegaan: Share your Experience. Met dit platform wil Zandvoort Marketing bewoners en bezoekers inspiratie bieden om ook de wat minder bekende pareltjes van Zandvoort te ontdekken.

Schommelen aan zee, wandelen tussen de herten of een verblijf in een themahuisje van Qurios: het zijn ervaringen waar vooral bezoekers vaak geen weet van hebben. Maar ook inwoners zijn niet altijd volledig op de hoogte van wat er allemaal te zien is in Zandvoort.

Share your Experience

Share your Experience is de plek waar je dit soort ervaringen niet alleen vindt, maar ook met elkaar kunt delen. Iedere ‘experience’ heeft de mogelijkheid om deze op te slaan of direct te delen via mail, Facebook of WhatsApp.

Voortdurend uitgebreid

Het Share your Experience-platform wordt voortdurend aangevuld en uitgebreid met nieuwe dingen om te doen, te zien, te proeven en te beleven. Op dit moment zijn er ruim 20 ervaringen verzameld en voorzien van een korte omschrijving en praktische informatie als de locatie en eventuele kosten. Bekijk het platform zelf via www.visitzandvoort.nl/shareyourexperience of scan de QR-code:

Deel dit: