24 mei 2021

Twee nieuwe muzikale uitzendingen op ZFM

De komende twee woensdagen staan bij ZFM weer boeiende live uitzendingen op het programma. Woensdag 26 mei staat de band Kayak centraal in het programma ‘De Krochten’. Een week later op 2 juni gaat het in het programma ‘Fan FM’ twee uur lang over Boney M.

Woensdagavond 26 mei op ZFM Radio van 20.00 tot 22.00 uur is Ton Scherpenzeel te gast in het programma ‘De Krochten, op zoek naar de Nederrock’. Scherpenzeel is al 48 jaar voorman en toetsenist van Kayak! Samen met Ton gaat presentator Pim Grooff in op het nieuwe album van Kayak, zijn solo werk en natuurlijk gaat het veel over de wortels van de Nederrock.

Boney M

Wie kent die geweldige hits van Boney M niet meer? Ma Baker, Rivers of Babylon, Daddy Cool en ga zo maar door! Wil je weer eens genieten van hun muziek en leuke achtergrondverhaaltjes en leuke anekdotes horen, luister dan op woensdag 2 juni  van 20.00 tot 22.00 uur naar Roy Dongen en zijn favoriete groep Boney M.

Wilt u zelf uw favoriete groep een keer in het zonnetje zetten, neem dan contact op met Pim via p.grooff@zfmzandvoort.nl en het komt in orde.

Deel dit: