4 november 2020

The Feel Good Kitchen is geboren

Ondernemen is mogelijkheden & kansen zien, ook in uitdagende tijden. De Zandvoorters Ronald en Oscar Vos, oprichters van WOODSTONE pizza and wine, zagen zo’n kans. Door de coronacrisis werden ze gedwongen versneld in de deliverymarkt te springen.

“Na de sluiting van de WOODSTONE restaurants hebben we binnen 1 week  de omschakeling gemaakt naar delivery om overeind te kunnen blijven”, aldus Ronald Vos, “ook een groot deel van ons personeel zat ineens thuis. Dat was voor ons geen optie. We staken de koppen bij elkaar en bedachten een geheel nieuw concept.”

Zijn broer Oscar valt bij: “Je wilt jouw gezin graag elke avond een gezonde, verantwoorde maaltijd voorschotelen, maar naast alle verplichtingen blijft er maar weinig tijd over om te koken. Mijn vrouw Penny en ik worstelden hier zelf ook elke week weer mee”. En zo is het idee voor The Feel Good Kitchen ontstaan. Lekkere maaltijden voor de hele familie, vers bereid op bestelling, die je alleen nog een half uurtje in de oven hoeft te zetten – dat is The Feel Good Kitchen. Zo hoef je je even niet druk te maken om het avondeten, maar kan je wel een verantwoorde maaltijd op tafel zetten.

WOODSTONE Pizza nu ook in Zandvoort!
Natuurlijk zijn ze de pizza’s niet vergeten. Ronald: “Ik werd zo vaak gevraagd of WOODSTONE pizza’s ooit ook in Zandvoort verkrijgbaar zouden zijn, nu kan ik eindelijk JA zeggen.” The Feel Good Kitchen bezorgt namelijk ook WOODSTONE’s verse pizzadeeg én toppings als een DIY box aan je deur. Zo kan nu heel Nederland genieten van verse WOODSTONE Pizza’s – dus ook Zandvoort.

Nieuwe herfstgerechten
De broers zitten niet stil:  deze week hebben ze nieuwe herfst gerechten gelanceerd – heerlijk comfort food om het binnen gezellig mee te maken op de koudere dagen. Denk aan een jachtschotel en aan een vegetarische zuurkool ‘powerfood’ schotel met halloumi, noten en cranberries. Ook met alleen verse, pure ingrediënten en zonder chemische toevoegingen. Net als de verse eenpersoonsmaaltijden en het verse cookie dough dat ook in het assortiment van The Feel Good Kitchen zit.

Kortom, met The Feel Good Kitchen hoef je de deur niet meer uit voor een goede maaltijd. En dat is wel zo fijn in deze tijden. Bestellen kan via www.feelgoodkitchen.nl. Speciaal voor de Zandvoorters hebben de broers een lezers actie gemaakt: bestel in november en ontvang 10% korting op je eerste bestelling met de code ZAND.

Deel dit: