17 maart 2021

Temptation Island opstapje voor doel Sonny Lorenzo

Sonny Lorenzo, in het dorp bekend vanwege de zonnestudio in de Haltestraat, is door zijn deelname aan Temptation Island Love or Leave inmiddels een BN’er geworden. Hij deed mee samen met zijn toenmalige vriendin Jaydi.

Het stel, dat drie jaar verkering heeft gehad, was eerder al in de publiciteit geweest toen ze samen deel uit maakten van een groep die een wereldreis maakte met tiny houses voor het SBS6-programma Wereld op Wielen. Sonny: “In Temptation Island worden vier stellen blootgesteld aan allerlei verleidingen om te kijken of je relatie sterker is dan de verleidingen. Met onze relatie ging het eigenlijk al niet goed. Het programma was naast een test voor ons ook de mogelijkheid om bekend te worden. Nou, dat is gelukt!”

Het gedrag van Sonny heeft de nodige (negatieve) reacties opgeleverd. Veel kijkers vonden zijn uitspraken over zijn vriendin walgelijk, zoals ‘Jaydi is mijn levensproject’.  Sonny pareert: “Zo praat ik altijd. Mijn leven met Jaydi was mijn project. Als ik later voor mijn moeder moet zorgen, dan is zij ook mijn project. Ik bedoel het helemaal niet beledigend. Maar de makers van het programma wilden sensatie om zo hoge kijkcijfers te krijgen. Ik werd daarom neergezet als de ‘bad guy’. De meeste uitspraken van mij zijn geknipt en geplakt en helemaal uit zijn verband gerukt. Daardoor is een verkeerd beeld van mij ontstaan. Dat heb ik via de sociale media kunnen wegnemen. Mensen zien op Instagram hoe ik echt ben en dat levert gelukkig veel positieve reacties op.”

Sonny is nu dus weer single. “Dat bevalt mij prima. Ik ben even klaar met vaste relaties. Ik geniet weer volop van mijn vrijheid. Vervelen doe ik me zeker niet! Ik heb inmiddels meer dan 320.000 volgers op Insta en dat maakt het mogelijk om mijn ‘levensproject’, om mensen te helpen positief in het leven te staan, uit te voeren. Dat ik in Temptation Island als de slechterik werd neergezet, daar prikken mensen gelukkig doorheen.”

Deel dit: