16 januari 2021

Ted Saunier tekent een jaar bij

Hoofdtrainer Ted Saunier heeft zijn contract bij SV Zandvoort met een jaar verlengd. De oefenmeester is al 5 jaar aan de Zandvoortse voetbalclub verbonden. Zijn assistent Abrahim El Bakkali, die hem het afgelopen jaar een paar maanden verving, en Raymon Hölzken, assistent en coach van het tweede elftal van de club, blijven eveneens werkzaam bij SV Zandvoort.

Voorzitter Jan van der Leden bracht het heugelijke nieuws afgelopen week naar buiten en was eveneens blij met het resultaat van de onderhandelingen. Saunier: “Er zijn genoeg redenen om met elkaar door te gaan. Het is alleen jammer dat voor het tweede seizoen achter elkaar corona roet in het eten strooide. Vorig jaar stonden we bovenaan toen corona de KNVB noopte om de competitie stil te leggen en we zijn dit seizoen opnieuw de dupe van het virus. We zullen proberen om in juni en juli, als het enigszins mogelijk is, een groot aantal oefenwedstrijden op ons eigen complex te spelen. Dat willen we dan tegen hele clubs doen dus niet alleen tegen het eerste elftal maar zoveel mogelijk elftallen worden dan uitgenodigd.”

Sauniers opgave is om SV Zandvoort zo snel mogelijk naar de 1e klasse te brengen. Aan de selectie zal het niet liggen: die is ten aanzien van vorig jaar niet veranderd en Saunier is zelf bevlogen genoeg om promotie na te streven. “Er zijn (nog) geen contacten met andere spelers om naar SV Zandvoort te komen. We zullen natuurlijk proberen om Zandvoortse voetballers die buiten Zandvoort spelen, te enthousiasmeren om naar SV Zandvoort te komen. Maar zover is het nog niet. Wel zijn er een paar spelers die vanuit de U23 door kunnen schuiven. Al is het altijd afwachten of zij het waar kunnen maken”, sluit hij af.

Deel dit: