2 maart 2021

Take Away Walk: leuke wandeling met heerlijke hapjes

Nieuw in Zandvoort: de Take Away Walk! Deze wandeling van ongeveer 7 km lang, waarbij je onderweg bij verschillende horecazaken een lekker hapje en/ drankje krijgt, is een initiatief van Kristel Veerman van het platform Liefs uit Zandvoort.

Kristel: “Per keer kunnen er maximaal zestig mensen mee en de route is volledig coronaproof. Omdat je zelf de startplaats kunt bepalen, wordt de drukte mooi gespreid. De wandeling brengt je langs take-away adresjes, zowel in het dorp, op het strand als in de duinen.”

De deelnemende zaken zijn op het strand Buddha Beach, Vooges en Ohana Beach, Noble Tree in het dorp en Dune aan de Duinrand bij de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Kristel: “De reacties zijn heel positief.”

Vanwege het succes wordt de wandeling ook deze week gehouden en wel op 5 en 6 maart en bij mooi weer volgen er meerdere edities. De tijd waarop kan worden gelopen is tussen 11.00 uur en 17.00 uur. De kosten per deelnemer bedragen € 33,50. Voor dit bedrag krijg je in totaal 5 hapjes bij de verschillende take-away adresjes en een routekaart met aanvullende informatie. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data kijk dan op de website www.liefsuitzandvoort.com/zandvoort-take-away-walk.

Deel dit: