10 augustus 2021

Sportronde Zandvoort brengt Zandvoorters in beweging

Zaterdag 21 augustus organiseert Team Sportservice samen met de Zandvoortse sportverenigingen en sportclubs Sportronde Zandvoort. Deze dag staat volledig in het teken van sport en bewegen bij verenigingen, maar ook andere sportaanbieders in Zandvoort.

De afgelopen anderhalf jaar was alles anders voor de inwoners en sportorganisaties van Zandvoort. Verenigingen en sportclubs zijn naar hun beste mogelijkheden door blijven draaien om de Zandvoorters fit door een periode van veel binnen zitten heen te helpen.  Ondanks de enorme inzet van vrijwilligers en sportondernemers zijn over het grote geheel helaas, maar deels ook begrijpelijk, de ledenaantallen gedaald.

Weer in beweging komen

Tijdens Sportronde Zandvoort kunnen alle verenigingen en commerciële sportaanbieders de deuren openen voor het publiek. Zij presenteren zich aan de inwoners van Zandvoort, kunnen de sfeer van hun organisatie laten proeven en vooral de sport- of beweegactiviteit laten ervaren. Het doel is dat inwoners ervaren welke mooie verenigingen en clubs er in Zandvoort zijn. “Er is enorm veel en gevarieerd sport- en beweegaanbod”, vertelt Wouter van der Vegt, Verenigingsondersteuner bij Team Sportservice Zandvoort. “In Zandvoort is voor elk wat wils: van peutergym voor de allerjongsten tot rollatorwandelen voor de wat oudere inwoner en alles wat daartussen zit.”

Volgens Van der Vegt heeft de achterliggende periode aangetoond hoe belangrijk het sociale aspect van sport voor veel mensen is. En juist daar ligt de kracht van verenigingen en sportclubs. Door hen tijdens Sportronde Zandvoort een podium te geven, is de hoop dat de inwoners en sportaanbieders van Zandvoort elkaar weer weten te vinden. “Met de Sportronde Zandvoort wordt gemikt op een kickstart voor sport en bewegen in Zandvoort.”

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten.

Klik hier om deel te nemen aan Sportronde Zandvoort.

Deel dit: