19 mei 2021

Sjors Sportief en Sjors Creatief komen naar Zandvoort

Dansen, hockey, basketbal, turnen, boksen… Dankzij Sjors Sportief kunnen basisschoolleerlingen vanaf dit schooljaar vrijblijvend ontdekken welke sport het beste bij ze past. Ook kunnen ze hun creatieve talenten leren kennen, maar dan met Sjors Creatief. Aan zijn hand kunnen kinderen zich namelijk inschrijven voor onder andere proeflessen tekenen, schilderen, koken en muziek maken.

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een initiatief van de gemeente Zandvoort in samenwerking met Team Sportservice en de lokale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Het project maakt het voor kinderen mogelijk om op een laagdrempelige en vaak gratis manier kennis te maken met de sportverenigingen en cultuurinstellingen in Zandvoort, zónder dat ze daarbij meteen ergens lid hoeven te worden.

Activiteiten aanmelden

Duco Boukes van Team Sportservice Zandvoort roept sportverenigingen en cultuurinstellingen op om zich bij dit project aan te sluiten, zodat ook hun aanbod kan worden opgenomen in het Sjorsboekje dat leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in Zandvoort aan het begin van het nieuwe schooljaar ontvangen. Op de website www.noordhollandactief.nl kunnen aanbieders hun proeflessen en activiteiten heel eenvoudig aanmelden.

Deel dit: