18 september 2020

Sinterklaasintocht in Zandvoort gaat niet door

Het Sinterklaascomité heeft helaas de moeilijke beslissing moeten nemen om de Sinterklaasintocht van Zandvoort dit jaar af te gelasten. Dit heeft uiteraard alles met de huidige situatie omtrent corona te maken.

Na veel overleg, zowel intern als met de gemeente Zandvoort, is het comité tot de conclusie gekomen dat er geen veilige situatie gecreëerd kan worden voor alle kinderen, ouders en grootouders die jaarlijks in groten getale bij de intocht van Zandvoort aanwezig zijn.

Wel wordt er gekeken naar een andere invulling voor 15 november, de dag waarop Sinterklaas met de boot in Zandvoort zou aankomen. Op deze manier hoopt het comité de kinderen van Zandvoort toch iets aan te kunnen bieden. Dit alternatief zal afhankelijk zijn van de op dat moment geldende maatregelen.

Het Sinterklaascomité zal hierover nauw contact onderhouden met Sinterklaas en zijn Pieten, hopelijk heeft hij nog een leuk bericht voor alle kinderen van Zandvoort! Houd hiervoor de Facebookpagina van de Zandvoortse intocht in de gaten.

Deel dit: