27 oktober 2022

Sinterklaas gaat weer groots uitpakken tijdens intocht

Vorig jaar heeft Sinterklaas besloten om de intocht in Zandvoort helemaal om te gooien. Voor het eerst werden in het dorp allerlei spelletjes en activiteiten georganiseerd bij de ondernemers van Zandvoort. En dat werd zo goed ontvangen dat Sinterklaas heeft besloten om er ook dit jaar weer een groot feest van te maken.

Zoals gebruikelijk komt de Sint op 13 november rond 11.00 uur met de boot aan op het strand ter hoogte van het Badhuisplein. Hier zal hij door de kinderen van Zandvoort en omgeving met spanning worden opgewacht. Sinterklaas zal dan met de auto naar het Raadhuis gaan alwaar hij door de burgemeester welkom zal worden geheten. Alle kinderen die Sinterklaas graag een handje willen geven kunnen vanaf 13.00 uur bij Sinterklaas op het podium op het Raadhuisplein langs gaan. 

Rond 12.00 uur willen de kinderen van Zandvoort een flashmob verrassingsdans houden voor Sinterklaas. Surf naar de website www.sintinzandvoort.nl voor de link naar de dans. Goed oefenen allemaal hoor!

Na deze leuke verrassing voor Sinterklaas zal het startsein worden gegeven om te beginnen met de spelletjes en activiteiten die verspreid door het centrum staan opgesteld. Om mee te doen met de spelletjes hebben de kinderen een stempelkaartje nodig. Deze kaartjes zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Snackbar de Oude Halt aan de Vondellaan op woensdag 2 november van 16.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 5 november van 16.00 tot 18.00 uur. In de voorverkoop kost een kaartje 1 euro. Op de dag van de intocht kost een kaartje 2 euro.

Vele spelletjes staan op het programma zoals buttons maken, stokpaardjes race, levend tafelvoetballen, cadeautjes stapelen, schminken, pepernoten sjoelen, pietenmutsen maken en nog veel meer. Rond 15.00 uur worden de activiteiten afgesloten.

De deelnemende ondernemers gaan er samen met de kinderen vast weer een fantastische dag van maken. Houd de website en sociale media in de gaten voor meer informatie.

Deel dit: