25 juli 2021

Ruilwinkel doneert weer aan goede doelen

Ondanks de sluiting van vijf maanden vanwege de coronamaatregelen en daardoor vaak minder klandizie, meldden de superblije en trotse dames van de Ruilwinkel van Sinkel dat ze alsnog een aantal goede doelen hebben kunnen verrassen met een donatie.

Deze keer kunnen de volgende organisatie en/of stichtingen weer rekenen op een financiële bijdrage; peuter Liam Tomaszewski voor de gentherapie Zolgensma die hij nodig heeft. Stichting Vrienden van Nieuw Unicum met de hulpvraag om bij te dragen aan uitjes voor de cliënten van diverse afdelingen. En de Aktie provincie Limburg watersnoodhulp en ‘De Gouden tip’ van Peter R. de Vries voor hulp bij het vinden van informatie over vermiste personen worden ook niet vergeten. Allemaal doelen die de donatie goed kunnen gebruiken.

IJzersterk concept

Vanaf begin maart mocht de ruilwinkel aan de Haltestraat 17Aweer open en met hun stichting Ruilwinkel bestaan ze, wel op verschillende locaties, dit jaar alweer zes jaar. Het concept is ijzersterk en de dames die er werken doen dit op vrijwillige basis. Het concept is; iets brengen wat men kwijt wil en daarvoor iets anders meenemen uit de winkel. Het ingebrachte product moet natuurlijk qua kosten wel in verhouding met elkaar zijn. Bijbetaling kan en mag en uiteraard kan men ook tegen betaling iets kopen uit de Ruilwinkel. De opbrengst minus de kostprijs wordt beschikbaar gesteld aan goede doelen in en rondom Zandvoort.

De winkel is open op woensdag van 10.00 tot 16.00 uur; donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en zondag van 12.00 tot 16.00 uur. De ruimte in de Haltestraat 17A is beperkt en daarom is inbreng van klein meubilair in overleg.

Deel dit: