11 april 2022

Restaurant Marû: prachtige aanwinst voor Zandvoort

Zondagmiddag is dan eindelijk het nieuwe restaurant Marû in de Haltestraat geopend. Het pand van het voormalige Café Neuf is de afgelopen maanden flink verbouwd en het resultaat mag er wezen. Het centrum van Zandvoort is een modern, kwalitatief hoogstaand restaurant rijker.

Onder de vele genodigden waren ook de werknemers van de Zandvoortse aannemer Novus Bouw, die het pand flink onder handen heeft genomen. Enkele draagmuren zijn verwijderd waardoor een open keuken is ontstaan en het stijlvolle interieur vanuit allerlei hoeken te bewonderen is. Ondanks de metamorfose zijn er ook verschillende details behouden gebleven van het nostalgische Café Neuf. Zo is bijvoorbeeld het imposante granieten barblad er nog, net als de open haard en de grote art-deco plafonniere. Maar verder is zo’n beetje alles anders.

De genodigden konden zondag al kennismaken met de bijzondere culinaire formule: een mix van Japanse en Peruaanse gerechten. De gasten lieten zich de hapjes goed smaken en spraken vol lof over de kwaliteit. Dinsdag 12 april gaat Marû open voor publiek; vlak voor het Paasweekend dus. Dan kan iedereen gaan genieten van dit nieuwe restaurant in een nostalgische locatie midden in het centrum!

Deel dit: