14 januari 2022

Protestactie: de terrassen gaan weer open!

De Zandvoortse ondernemers gaan zaterdag 15 januari actie voeren. Van 13.00 tot 17.00 uur verwelkomen diverse horecazaken die aan take away doen gasten op het terras. Het is een protest tegen het coronabeleid dat in de ogen van de ondernemers veel te streng is. De gemeente is op de hoogte van de actie. 

Zandvoortse horecaondernemers verwelkomen u graag zaterdag 15 januari op het terras. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn de terrassen, veilig en met 1,5 meter afstand, open voor take away. Er is geen bediening, maar wel ruimte om op het terras plaats te nemen nadat u een take away hebt besteld. Er wordt geen alcohol geschonken.

Als start van de actie wordt exact om 13.00 uur bij diverse (horeca)zaken het nummer ‘You’ll never walk alone’ gedraaid. De actie duurt tot 17.00 uur, daarna worden de terrassen weer opgeruimd.

De protestactie wordt geïnitieerd door de ondernemerskoepel Ondernemers Belangen Zandvoort (OBZ) en in goed overleg met de gemeente Zandvoort georganiseerd. De gemeente heeft begrip voor de protestactie en voor de ondernemers.

Deel dit: