23 januari 2020

Prinsesseweg enkele maanden op de schop

Vanaf maandag 20 januari tot medio april is de Prinsesseweg tussen de Louis Davidstraat en Koninginneweg in beide rijrichtingen afgesloten. Dit in verband met de reconstructie van de Prinsesseweg.

Het verkeer wordt omgeleid via de Koningstraat en fietsers kunnen via de zuidelijke helft van de rijweg. Gedurende de werkzaamheden is er altijd een route beschikbaar voor de calamiteitsdiensten.

Omleiding bussen
De bussen van Connexxion rijden om via de Haarlemmerstraat. De bushalte voor Albert Heijn vervalt gedurende de werkzaamheden en busreizigers kunnen opstappen bij de tijdelijke bushalte naast de rotonde bij het Watertorenplein.

Het streven is om de werkzaamheden ruim voor de Formule 1 in mei gereed te hebben. Na de Formule 1 beginnen de werkzaamheden aan de Koningstraat.

Vragen
Voor vragen over de directe uitvoering van het straatwerk kunt u contact opnemen met Ben Muller van de firma De Bie via tel. 06-22933059. Algemene vragen over bereikbaarheid of planning kunnen tijdens kantooruren gesteld worden aan Erik Huizinga via het tel. 06-23790444.

Deel dit: