2 maart 2022

Pride at the beach staat weer op de kalender

Er is goed nieuws over Pride at the Beach: dit jaar gaat het festival weer in volle glorie drie dagen plaatsvinden. Het bestuur is al tijden hard aan het werk om weer een echte Pride te organiseren zonder allerlei beperkingen. Op zondag 31 juli gaat Pride at the Beach van start en het evenement duurt tot en met dinsdag 2 augustus.

Op dag 1 zal het inhoudelijke deel van het programma alle aandacht krijgen die het verdient en in de avond zullen de eerste festiviteiten al plaatsvinden. Traditioneel is de parade weer op maandag met een knallend feest op het Raadhuisplein in samenwerking met de horeca in het centrum. Op dinsdag is er een uitgebreid sportprogramma. Uiteraard is er ook weer aan de jongsten en aan de oudsten gedacht. 

Kick off op 21 maart

Stichting LHBTI aan Zee organiseert op maandagavond 21 maart om 19.00 uur, de dag van de lente, weer een heuse kick-off voor de horeca, winkeliers, organisatoren en vrijwilligers om samen een prachtige Pride neer te zetten voor Zandvoort en de bezoekers. De locatie en het programma van deze bijeenkomst volgen binnenkort. Maar voor iedereen die nu al vragen of suggesties heeft, zich aan wil melden als vrijwilliger of iets denkt te willen organiseren, aarzel niet om contact op te nemen via info@prideatthebeach.com. De organisatie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit: