13 maart 2020

Pluspunt staakt voorlopig een aantal activiteiten 

Omdat Pluspunt iedereen over enkele weken graag weer gezond terug wil zien is besloten om de  maatregelen vanuit de overheid over Corona op te volgen. Tot 1 april a.s. gaat een groot aantal activiteiten niet door. Pluspunt heeft immers veel deelnemers en vrijwilligers die tot een risicogroep gerekend kunnen worden. Daarnaast geldt het dringende advies om sociale contacten sterk in te perken.

Een overzicht van de activiteiten die de komende periode niet zullen doorgaan:

– Cursussen en workshops in De Blauwe Tram en bij Pluspunt in Noord. Het Jeugdhonk in De Blauwe Tram en de Chill-out in De Golf worden afgelast. Dat geldt ook voor de inloopactiviteiten op maandagochtend in Noord en woensdagochtend in De Blauwe Tram.

– De Belbus staakt het vervoer; in plaats daarvan wordt contact gehouden met de vaste klanten om mogelijke problemen als gevolg hiervan op te lossen. De Plusdienst gaat door en is beschikbaar om te hulpvragen, ook als gevolg van de Corona-maatregelen, te behandelen.

– De eet-activiteiten op maandag, dinsdag, en donderdag worden opgeschort evenals Koken Over Grenzen op de vrijdag.

Pluspunt heeft een oproep gedaan aan de vrijwilligers om toch actief te blijven, maar dan op afstand zonder fysiek contact.

Voor actuele informatie wordt verwezen naar de website en Facebook pagina van Pluspunt.

Deel dit: