30 augustus 2021

Plattegrond Zandvoort tijdens Formule 1

Vanwege de Grand Prix zijn er veel tijdelijke verkeersbesluiten komend weekend van kracht in zowel Zandvoort als in de regio. Op bijgaande plattegrond is te zien welke dat zijn voor Zandvoort.

Het is al lange tijd bekend dat de spoorwegovergangen tijdens de drie dagen van de Formule 1 permanent gesloten zullen blijven. Maar er zijn op 3, 4 en 5 september nog veel meer tijdelijke maatregelen van kracht. Zo zijn er een aantal wegen afgesloten voor verkeer en er zijn twee tijdelijke loopbruggen opgesteld. Daarnaast zijn er speciale locaties in Zandvoort ingericht voor fietsparkeerders, bromfietsers, en vips. Op deze plattegrond (klik erop voor een vergroting) zijn alle tijdelijke maatregelen in kaart gebracht.

Inmiddels is er ook duidelijkheid waar de locatie voor het zogeheten Testen voor Toegang komt. Bezoekers van het evenement die nog niet gevaccineerd zijn, moeten zich namelijk elke 24 uur laten testen. Voor Zandvoorters en voor bezoekers die hier meerdaags verblijven, wordt ergens in Zandvoort een tijdelijke testlocatie opengesteld in de Passage. Afspraken (2 uur voor aankomsttijd op circuit) kunnen gemaakt worden via https://www.testenvoortoegang.org/.

Klik op onderstaande afbeelding om te vergroten (werkt helaas alleen op desktop)

Deel dit: