20 augustus 2021

Optreden Yves Berendse in Concertgebouw Amsterdam

Op woensdag 9 februari 2022 geeft de Zandvoortse zanger Yves Berendse met zijn live band een concert in Het Concertgebouw Amsterdam. Grote artiesten als Aretha Franklin, Louis Armstrong, Frank Sinatra, Sting en André Hazes gingen hem voor. 

“Het is voor mij heel bijzonder om in Het Concertgebouw te mogen optreden, als kleine jongen ben ik al eens met mijn vader binnen geweest en om dan nu op het podium te mogen staan is fantastisch”,  aldus Yves. Het avondvullende concert op 9 februari zal in het teken staan van het repertoire van Yves Berendse. Zowel nieuwe en oude songs zullen met een grote live band gespeeld worden, onder leiding van Bas van den Heuvel.  

De onlangs uitgebrachte single ‘Hoe Kan Het’ zal zeker niet ontbreken op de setlist van deze avond. 

De uit Zandvoort afkomstige Nederlandstalige zanger brak bij het grote publiek door met zijn single ‘Zin In Jou’, die meer dan 4 miljoen streams behaalde. Eerder gaf Yves Berendse uitverkochte concerten in Bioscoop Tuschinski en Openluchttheater Caprera.

Tickets voor Yves Berendse ‘Live in Het Concertgebouw’ zijn vanaf maandag 23 augustus om 12.00 uur verkrijgbaar op www.yvesberendse.nl of via Ticketmaster. 

Deel dit: