7 juli 2021

Ook doorlaatbewijs voor bewoners Bentveld

Er wordt steeds meer bekend over de dagen voorafgaande aan en tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Zo hebben de bewoners van Bentveld, net als de bewoners van Zandvoort, een doorlaatbewijs nodig om op en rond de dagen van de Grand Prix thuis te kunnen komen. Dat bleek dinsdag tijdens een online bewonersbijeenkomst die de DGP had georganiseerd.

De fysieke afsluiting van Zandvoort, waarover wij al eerder berichtten, is namelijk niet bij de rotonde voor Nieuw Unicum maar bij de rotonde op de ‘Viersprong’, bij de Haringbuys in Aerdenhout. Daar worden van donderdag 2 september om 00.01 uur tot en met maandag 6 september 05.00 uur, alle voertuigen zonder doorlaatbewijs tegengehouden.

Overigens is Bentveld tijdens die dagen ook niet via de Zeeweg/Boulevard Barnaart te bereiken. Die route is vanaf camping De Lakens tot de rotonde bij het NH Hotel voor al het gemotoriseerde verkeer afgesloten. Voor vragen over de doorlaatbewijzen kunt u contact opnemen via www.doorlaatbewijs.nl/zandvoort

Bewoners welkom om ‘circus’ te komen bekijken

Als een soort van compensatie worden alle inwoners van Zandvoort en Bentveld op donderdag 2 september, in de middag, van harte welkom geheten om als eerste een kijkje te gaan nemen op CM.com Circuit Zandvoort om het ‘circus’ van de Dutch Grand Prix, dat verrezen is, te gaan bekijken. Volgens Rob Langenberg, Head of Event Operations van de Dutch Grand Prix-organisatie, zal dat gepaard gaan met een drankje en een hapje. De uitnodigingen, die geldig zijn voor maximaal 2 personen, worden huis aan huis verspreid in week 34.

Deel dit: