10 maart 2021

Online borrelavond ‘Zoom in op Zandvoort’

Zandvoort Marketing is druk bezig met het organiseren van een live online evenement om Zandvoort in de schijnwerpers te zetten. Dit evenement zal op 27 maart om 20.00 uur live vanuit een professionele studio worden uitgezonden en krijgt de naam ‘Zoom in op Zandvoort’ mee.

Zandvoort staat bekend om de vele diverse (sport)evenementen. Dit online evenement gaat een stapje verder want het laat vooral de wereld achter de schermen zien. Er wordt een uniek inkijkje gegeven op normaal niet-toegankelijke plekken op bijvoorbeeld het circuit of in de wereld van fashion.

Programma
Het wordt een gevarieerde show van circa 1,5 uur waarin onder andere via korte filmpjes de vier kenmerken worden benadrukt waar Zandvoort in binnen- en buitenland zo bekend om is: strand, circuit, dorp en natuur. Ook zal Redbull Megaloop kitesurfer Lasse Walker de kijkers meenemen in zijn voorbereiding op een groot evenement zoals de Megaloop en uiteraard toont hij daar spectaculaire beelden bij. Verder wordt er een interactieve quiz gespeeld, aangevuld met een optreden van de burgemeester, korte interviews en een borrelshow.

De avond is voor iedereen gratis bij te wonen, leuk voor jong en oud, binnen en buiten Zandvoort. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden want via de website visitzandvoort.nl kun je zo binnen komen vallen.

Borrelbox
Om deze avond compleet te maken kun je bij verschillende horecaondernemers een speciale borrelbox bestellen. De te winnen prijzen zijn ingekocht bij Zandvoortse ondernemers om hen een hart onder de riem te steken. Komende weken wordt er steeds meer bekend over het programma. Maar zet het evenement nu alvast in de agenda: zaterdag 27 maart om 20.00 uur.

Deel dit: