15 augustus 2022

Onduidelijkheid over vechtpartij Haltestraat

In de nacht van zaterdag op zondag heeft rond 03.30 uur in de Haltestraat een vechtpartij plaatsgevonden. Er zouden zeker 20 mensen met elkaar op de vuist zijn gegaan. Vier mensen zijn aangehouden maar omdat niet duidelijk is wat er precies gebeurd is en wie hier bij betrokken zijn geweest, is de politie op zoek naar getuigen.

Toen de politie terplaatse kwam, was er geen sprake meer van een vechtpartij. Wel troffen zij meerdere personen in de omgeving aan die met versnelde pas de Haltestraat verlieten. Een 35-jarige Zandvoorter was dermate gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

De recherche probeert nu te achterhalen wat er zich heeft afgespeeld en wie hier iets mee te maken hebben gehad. Hulp van getuigen, omwonenden of betrokkenen is daarbij belangrijk. Daarom doet de politie een oproep aan iedereen die meer informatie of wellicht beelden heeft, om contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022166033

Deel dit: