26 november 2020

Ondernemersprijs 2020 naar alle ondernemers

Vrijdag 20 november was de Dag van de Ondernemer. Een uitgelezen dag om de Zandvoortse ondernemers een hart onder de riem te steken na een bewogen jaar. Vrijdag werd bekend gemaakt dat alle ondernemers in Zandvoort gezamenlijk zijn uitgeroepen tot ‘Ondernemers van het Jaar 2020’.

Normaal gesproken had rond deze tijd het Ondernemersgala plaatsgevonden. Tijdens deze jaarlijkse netwerkavond voor Zandvoortse ondernemers wordt ook altijd de winnaar bekend gemaakt van de verkiezing ‘Onderneming van het Jaar’. Helaas zijn dit jaar zowel het gala als de verkiezing, om zeer begrijpelijke reden uiteraard, niet doorgegaan.

Toch is dit jaar de ondernemersprijs uitgereikt, en wel aan ALLE ONDERNEMERS van Zandvoort. Dick Hulsebosch heeft, als voorzitter van de overkoepelende organisatie Ondernemers Belangen Zandvoort (OBZ), de wisseltrofee ‘Het Haringmeisje’ namens alle ondernemers in ontvangst genomen. Onder toeziend oog van wethouder Ellen Verheij (Economie) kreeg hij het beeld overhandigd door Anja Kerkman van ABC & Meer, de winnaar van vorig jaar. De prijs heeft vooral een symbolische waarde en is bedoeld om extra waardering te geven aan alle ondernemers die een heel turbulent jaar achter de rug hebben. Het Haringmeisje staat de komende tijd midden in het centrum te pronken op een uitgelichte sokkel in het Muziekpaviljoen. Het betreft een replica, het origineel staat komend jaar in de centrale hal van het gemeentehuis.

Bekijk hier de video van de uitreiking van de Ondernemersprijs 2020:

Deel dit: