20 november 2020

Ondernemersprijs 2020 gaat naar alle ondernemers

Vandaag is het de Dag van de Ondernemer. Een uitgelezen dag om de Zandvoortse ondernemers een hart onder de riem te steken na een bewogen jaar. Alle ondernemers in Zandvoort zijn gezamenlijk uitgeroepen tot ‘Ondernemers van het Jaar 2020’.

Normaal gesproken had deze week het Ondernemersgala plaatsgevonden. Tijdens deze jaarlijkse netwerkavond voor Zandvoortse ondernemers wordt ook altijd de winnaar bekend gemaakt van de verkiezing ‘Onderneming van het Jaar’. Helaas zijn dit jaar zowel het gala als de verkiezing, om zeer begrijpelijke reden uiteraard, niet doorgegaan.

Toch wordt ook dit jaar de ondernemersprijs uitgereikt, en wel aan ALLE ONDERNEMERS van Zandvoort. Dick Hulsebosch heeft, als voorzitter van de overkoepelende organisatie Ondernemers Belangen Zandvoort (OBZ), de wisseltrofee ‘Het Haringmeisje’ namens alle ondernemers in ontvangst genomen. Onder toeziend oog van wethouder Ellen Verheij (Economie) kreeg hij het beeld overhandigd door Anja Kerkman van ABC & Meer, de winnaar van vorig jaar.

De prijs heeft vooral een symbolische waarde en is bedoeld om extra waardering te geven aan alle ondernemers die een heel turbulent jaar achter de rug hebben. Het Haringmeisje staat de komende tijd midden in het centrum te pronken op een uitgelichte sokkel in het Muziekpaviljoen. Het betreft een replica, het origineel staat komend jaar in de centrale hal van het gemeentehuis.

Deel dit: