15 september 2021

Nostalgisch meubilair gratis af te halen in ruil voor donatie aan lokaal goed doel

Het oude meubilair van voormalig café Neuf heeft in het lange verleden van het café heel wat Zandvoorters en zitplek geboden. Nu het gebouw door de nieuwe eigenaren wordt gerenoveerd, moeten de stoelen en barkrukken plaats maken. Hiervoor hebben zij komende zaterdag een ludieke actie bedacht.

Ooit je liefdesrelatie op een van de barkrukken van Café Neuf leren kennen? Of misschien wel een van de vele superfeesten meegemaakt? Of genoten van een live concert? Of heerlijk gegeten in het restaurant? Dan is er nu de kans om die kruk of stoel in je bezit te krijgen! Pim Serné en Michalis Hatzidiakos, de nieuwe eigenaren van het pand waarin zij in het najaar restaurant Marû zullen openen, doen ze gratis weg. Er wordt alleen een donatie voor het goede doel gevraagd.

Donatie voor goede doel

“Er komt een geheel nieuw interieur, maar het oude weggooien is eigenlijk doorzonde”, vinden zij. Daarom stellen ze komende zaterdag iedereen in de gelegenheid om een van die nostalgische zitplaatsen in zijn of haar bezit te krijgen. Het meubilair wordt zaterdag langs de muur van het terras neergezet en wie een of meerdere stoel(en) of kruk(ken) wil hebben, kan deze aanwijzen. Er wordt alleen een bedrag voor een goed doel gevraagd. “De hoogte van het bedrag is aan jou, maar het is allemaal voor Zandvoortse goede doelen. Dus ga terug naar die nostalgische avonden, haal je mooiste herinneringen op en scoor die stoel (en misschien wel 2)”, besluit Serné.

Deel dit: