20 oktober 2021

Nomineren voor de Ondernemersprijs 2021

Bedrijven kunnen nog tot 27 oktober worden genomineerd voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2021. De jury zal dan op 1 november bekend maken welke ondernemers op de definitieve kandidatenlijst komen voor de eindronde. Hier kan dan weer twee weken lang op gestemd worden. Er zijn deze keer geen aparte categorieën, alle ondernemers maken kans om te winnen door zowel de beoordeling van een vakjury als door de publieksstemmen. Op 19 november, de Dag van de Ondernemer, zal de winnaar worden bekend gemaakt.

Tijdens de Week van de Ondernemer (15 t/m 19 november) worden door gemeente Zandvoort de ondernemers centraal gesteld. Met werkbezoeken, een ondernemersontbijt én de verkiezing van Ondernemer van het Jaar 2021. HEt programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wie komt volgens u in aanmerking voor deze ondernemersprijs? Vorig jaar werd de wisseltrofee symbolisch uitgereikt aan de wethouder voor Economie Ellen Verheij als hart de riem voor alle ondernemers in Zandvoort. Wie zou volgens u dit jaar in aanmerking moeten komen voor deze prijs? Laat het weten via onderstaand formulier:

    Deel dit: