13 november 2020

Kennisworkshops tijdens Week van de Ondernemer 

Vrijdag 20 november is de Nationale Dag van de Ondernemer. Gemeente Zandvoort wil de Zandvoortse ondernemers juist in deze tijden op verschillende manieren extra steun bieden. Een onderdeel daarvan zijn kennisworkshops die ondernemers gratis online kunnen volgen.

Voor de volgende workshops kunnen ondernemers zich nog opgeven:

__________________________________
Verduurzaming evenementen

Maandag 16 november, 19.00 – 20.30 uur

Green Events is hét platform voor verduurzaming van evenementen en helpt organisatoren met het verbinden van hedendaagse ecologische en sociale uitdagingen aan een praktisch stappenplan door advies en uitvoering te combineren. Deze workshop is met name bedoeld voor evenementenorganisatoren, zowel professionele organisaties als vrijwilligers die actief zijn met het organiseren van evenementen. Met de aanwezigen doorloopt Laura van de Voort (medeoprichter Green Events en duurzaamheidsexpert) een checklist gebaseerd op vijf pijlers:

  • Grondstoffen (inclusief plastic)
  • Eten & drinken
  • Mobiliteit
  • Energie
  • Sociale duurzaamheid

De workshop is concreet en praktisch ingestoken met inspirerende en ook nuttige referentieprojecten. 
Meld u aan >>

__________________________________

Hoe wordt uw bedrijf beter gevonden door zoekmachines (SEO)?

Donderdag 19 november, 19.00 – 20.30 uur

Iedereen gebruikt zoekmachines, zoals Yahoo, Bing of Google, maar hoe zorgt u dat mensen bij uw bedrijf uitkomen? Tijdens deze workshop leert u hoe u zoekmachine optimalisatie (SEO) kunt inzetten om uw online doelen te behalen. MKB Digital Workspace en de specialisten van Google delen tips and tricks voor mkb-ondernemers.

Wat gaat u leren?

  • Hoe kunt u de positie van uw website in de organische zoekresultaten verbeteren?
  • Met welke drie pijlers moet u rekening houden bij uw website?
  • Hoe komt u erachter wat belangrijke zoekwoorden zijn voor uw bedrijf en hoe kunt u dat gebruiken om vindbare content te creëren?

 We adviseren u om tijdens de workshop een actiepuntenlijst bij te houden, zodat u na de sessie zelf aan de slag kan of uzelf kunt inschrijven voor een samenwerking met een studententeam.
Meld u aan >>

De workshops vinden digitaal plaats via Microsoft-Teams. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u voorafgaand de workshop een e-mail met daarin alle belangrijke informatie en een Teams-link die u nodig heeft om deel te nemen aan de workshop. Graag tot ziens tijdens de week van de ondernemer!

Deel dit artikel via:Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws