29 september 2019

Shanty & Zeeliederenfestival ging ondanks de regen gewoon door 

Het Shantykoren Festival is afgelopen zondag ondanks de regen ‘gewoon’ doorgegaan. Het evenement ging in de ochtend op De Brink in Nieuw Unicum van start, waarna de koren op meerdere locaties in Zandvoort een optreden verzorgden.

Het traditionele evenement werd voor de eerste keer ‘weggeschoten’ door burgemeester David Moolenburgh. De start was van het schitterende Terschellinger mannenkoor West Aleta Singers, gevolgd door een samenzang met alle koren op De Brink in Nieuw Unicum.

Door het aanpassen van het programma hoefden de koren niet meer door weer en wind naar een andere locatie, maar bleven binnen om een uur later opnieuw een optreden te verzorgen. In plaats van in de open lucht werden dit keer op verschillende locaties de optredens binnen verzorgd. Het zorgde vaak voor een extra intieme sfeer, waarbij vaak volop door de aanwezigen werd meegezongen.

 

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws