26 september 2019

Geslaagde zesde editie van het Zandvoortse Sportcafé

Op vrijdag 20 september presenteerde sportverslagever Andy Houtkamp het Zandvoortse Sportcafé. De uitzending vanuit het perscentrum van Circuit Zandvoort was live te volgen op ZFM.  Tijdens het Sportcafé stond het Zandvoortse Sportakkoord centraal.

Het jaarlijkse Zandvoortse Sportcafé werd vrijdag 20 september live uitgezonden vanuit het perscentrum van Circuit Zandvoort. De presentatie was in handen van sportverslagever Andy Houtkamp. Tijdens het Sportcafé stond het Zandvoortse Sportakkoord centraal.

In het uur voor de radio-uitzending was de voortgang van het Zandvoortse Sportakkoord aan de Zandvoortse sportorganisaties en maatschappelijke partners gepresenteerd.

De organisatie van het Sportcafé was ook dit jaar in handen van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort, de Sportraad Zandvoort en ZFM. Zij stelden opnieuw een gevarieerd programma op, met tal van gasten uit de Zandvoortse sportwereld. Naast Andy Houtkamp waren ook sidekicks Jaap Koper en Joop van Nes aanwezig. Gesproken werd onder andere over thema’s als inclusief sporten en bewegen, duurzame sportinfrastructuur, vitale sport- en beweegaanbieders, positieve sportcultuur en van jongs af aan in beweging. Dit werd gedaan door onder meer verenigingsbestuurders, sporters, politici en ambtenaren.

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws