27 juli 2019

Doorgereden na ongeval

Een 22-jarige man uit Hoofddorp is in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.00 uur aangehouden op de Bloemendaalseweg in Overveen. Hij bleek te veel gedronken te hebben en uiteindelijk bleek hij ook de doorrijder te zijn na een eerder ongeval in Zandvoort.

Agenten waren bezig met een snelheidscontrole op de Zeeweg toen zij een auto zonder verlichting zagen rijden. De bestuurder werd aan de kant gezet en bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ook viel een flinke schade aan de linkerkant van de auto op. Volgens de Hoofddorper was dit oude schade, maar de agenten vertrouwden dit verhaal niet.

Toen zij doorgaven dat zij de Hoofddorper hadden aangehouden en met hem naar het bureau gingen, kregen zij door dat een aanrijding had plaatsgevonden op de Boulevard Barnaart. Een getuige had gezien dat het voertuig met gedoofde lichten was doorgereden. De bestuurder werd hiervoor ook aangehouden. Bij de aanrijding vielen geukkig geen slachtoffers of gewonden.

Op het politiebureau blies de man780 Ugl, zijn rijbewijs werd direct ingevorderd.

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws