15 juli 2019

Beeld: Maison Tonale

Dancing in the Streets 

Deze zomer is er vrijwel elk weekend een festival in het centrum. Komende zaterdag is het de beurt aan Dancing in the Streets, een evenement waarbij dj’s op verschillende podiums ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen gaan. 

Op het Gasthuisplein bij het Wapen van Zandvoort is er soulful house, live gespeeld door Maison Tonale, een 9 mans formatie die house muziek live speelt. Strakke beats, soulful zang en swingende ritmes. In de Haltestraat is het ook weer feest bij de diverse cafés. Bij café Laurel & Hardy bijt dj Nop het spits af, waarna de bezoekers terug in de tijd zullen gaan met Frankie ‘wild child’ Vink, vinyl wordt gedraaid door niemand minder dan Ramonski en als afsluiter draait Maxime de beats tot de late uurtjes.

Bij café fier en café Anders wordt het ook weer feest met dj Micky, dj Ricardo en ENO-C. Wanneer de beeldschone Eno-C in de DJ-Booth stapt is iedereen het er over eens: zij is zowel een plezier voor het oor als voor het oog.

Chin Chin, Klikspaan en Friends hebben samen ook een mooi programma neergezet met dj Ladymix, dj Rémy, dj Jethro Galung, mc Yanto en dj’s Brian Chundros & Santos. De energie van Brian Chundro & Santos straalt van het podium af als zij draaien! Ze treden op in de grote clubs, podia en festivals in heel Europa. 
 

Deel dit artikel via:Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws