10 juli 2019

-Advertorial-

Het onderscheidend vermogen van Engel & Völkers

International makelaarskantoor Engel & Völkers heeft sinds kort ook een vestiging in Heemstede. Engel & Völkers Heemstede is trots op het onderscheidend vermogen van het team. Het team heeft namelijk een persoonlijke ‘klik’ met de regio Kennemerland.

Managing director Barbara, marketing director Tjerk en ‘real estate agent’ Clementine, het team van Engel & Völkers Kennemerland, hebben allen een link met de regio Kennemerland. Clementine: “Wij zijn hier opgegroeid, woonachtig en kennen de omgeving goed. Daarbij komt dat we allemaal van verschillende leeftijden zijn, waardoor ieder van ons een andere doelgroep en een ander segment aanspreekt. Zo heb je altijd een makelaar die bij je past en jouw wensen begrijpt.”

Marketing director Tjerk kan precies uitleggen waarom Engel & Völkers een vestiging in Heemstede heeft geopend. “We zien heel veel kansen in deze regio. Met name doordat veel Amsterdammers deze kant op komen, maar ook doordat er steeds meer expats naar Nederland verhuizen. Amsterdam is een metropool aan het worden en daar hoort Kennemerland ook bij. Wij zien bijvoorbeeld een toenemende belangstelling voor Zandvoort, ook wel Amsterdam Beach genoemd.”

“Wij kunnen ons in het vakgebied zeker onderscheiden. Dat doen we onder andere op internationaal gebied”, legt Barbara uit, “omdat wij onderdeel uitmaken van wereldwijd meer dan achthonderd kantoren, hebben we een heel breed netwerk van koopkrachtige buitenlanders en zodoende ervaring met de aankoop van woningen voor expats én zijn we op de hoogte van de laatste trends.”

Mede door de Brexit groeit het aantal expats dat naar Nederland komt aanzienlijk. “En de vraag naar de regio Kennemerland groeit mee. Expats vinden dit een fijne regio om te wonen. Het is overal dichtbij en het is een prachtige omgeving. Dat geldt ook voor mensen die hier al wonen en elders in de buurt een huis zoeken. Ze zijn op zoek naar een andere woning, maar willen per se in deze regio blijven doordat deze zo veel te bieden heeft.”

Clementine geeft aan dat Engel & Völkers veel aandacht besteed aan de presentatie . “Een perfecte presentatie is de sleutel tot een succesvolle verkoop. In deze snelle tijd is men gewend aan ter zake doende informatie en wil men alle mogelijkheden weten. Daarom is het in de huizenmarkt belangrijk om iemand niet alleen de huidige woning te laten zien, maar ook wat de potentie is.”

“Omdat Engel & Volkers van origine uit Duitsland komt, hebben we veel cliënten uit Duitsland. Zandvoort blijft in trek bij deze doelgroep, zowel voor huur als koop van vakantiewoningen in Zandvoort”, aldus Tjerk. 

Volgens Barbara krijgt de cliënt tot slot voor de marktconforme courtage ook nog eens een zeer uitgebreid servicepakket.

ENGEL & VÖLKERS
Zandvoortselaan 2 in Heemstede is bereikbaar via tel. 020-2252736. www.engelvoelkers.com/amsterdam

Bekijk hier de video van een zeer exclusieve woning die sinds kort in Zandvoort in de verkoop staat:

 

Deel dit artikel via:Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws