12 februari 2019

-Advertorial-

Tijd voor Heel Holland Slank!

“Wie nu begint heeft gegarandeerd een mooi slank en gezond figuur met de zomer”, zegt Annet van de bekende Afslankstudio Velserbroek. Heel vaak hoort Annet ‘ik let op mijn voeding maar het lukt gewoon niet om af te vallen’ en als voedingsdeskundige Annet dan even door vraagt blijkt dat de meeste mensen in de bekende valkuilen vallen.

“Ik vind het een uitdaging om mensen aan een gezond lichaam te helpen en daarnaast samen de overtollige kilo’s te laten verdwijnen. Afslanken doe je niet alleen maar dat doen wij samen, bij ons in de salon krijgt iedereen gratis begeleiding en advies”, aldus Annet.

Het bekende BIO HCG stofwisselingskuur helpt om snel op een verantwoorde manier de kilo’s te laten verdwijnen en een ander eetpatroon aan te gaan. Tijdens de kuur kunt u genieten van heerlijke gerechten en heeft u geen hongergevoel. “Momenteel hebben we ook een 14 daagse kuur van BIO HCG, waarbij u snel 5 kilo afvalt en kunt ervaren wat de kuur voor u doet voor slechts €59,95.”

Het allergrootste succes is de Coolipo Twin, vet verliezen door bevriezen. In 3 uur tijd heeft u een maat minder, het vet blijft definitief weg! Het is de methode om snel en pijnloos van uw overtollig buikvet, zadeltassen, zwembandjes en ander vet af te komen. De Coolipo Twin is bekend van TV en is ijskoud de Beste in zijn soort, dit apparaat kan 8 zones tegelijk behandelen. Vele tevreden klanten gingen u voor, in de studio hangt een hartjes schilderij met allemaal teksten en bedankjes. “Daar word ik zo blij van”, zegt Annet, “dat je iemand kan helpen naar een gezond en slank lichaam.”

Tijdens de open dagen in Afslankstudio Velserbroek is iedereen vrijblijvend welkom voor gratis advies en op donderdag 14 februari is het Valentine’s day! Op deze dag trek je een eigen liefdeskortings-lootje en maak je kans op kortingen van 20 tot 50%. Of een gratis gezichtsbehandeling, Bio HCG kuur of tanden bleken.

Zet nu de stap naar een nieuw gezond leven! Beauty en Afslankstudio Velserbroek, Klompenmakerstraat 7 in Velserbroek. Tel. 023-5490556.

 

Deel dit artikel via:

Overzicht van vacatures in Zandvoort

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!

Meer nieuws